Fiecare vacanta in afara tarii inseamna nu doar amintiri, ci si experiente culinare de savurat din nou si din nou. Astfel, daca ai vizitat Cipru pana acum, e imposibil sa nu fi gustat celebra branza halloumi.
Branza halloumi are o textura aparte si caracteristici unice; mai este numita si “branza care scartaie”, pentru ca atunci cand musti din ea, chiar asta se intampla!
Este neobisnuita printre celelalte tipuri de branza pentru ca se topeste numai la temperaturi inalte, se caramelizeaza la suprafata si devine moale si catifelata. Este cu atat mai speciala cu cat exista retete de branza halloumi pentru micul dejun, pentru pranz, cina si chiar retete de gustari cu branza halloumi si fructe.
Lasa-l pe Chef Nicolai Tand sa te conduca intr-o experienta culinara deosebita. Urmareste reteta de branza halloumi cu legume si vezi cum poti prepara o masa delicioasa, usoara, perfecta pentru zilele de vara. Incinge gratarul si pune putin ulei de masline San Fabio, alege legume de sezon ca sparanghelul, morcovul sau gulia si nu uita sa prepari si un sos delicios. Sa nu te mai saturi si nu alta!
Vezi indicatiile complete, aici: https://www.penny.ro/penny-corner/ret...
Pentru mai multa inspiratie in bucatarie, urmareste-ne pe:
Site: https://www.penny.ro/penny-corner
Facebook: https://www.facebook.com/penny.ro
Instagram: https://www.instagram.com/pennymarket...
Si nu uita sa te abonezi la canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/user/pennymar...
Branza halloumi are o textura aparte si caracteristici unice; mai este numita si “branza care scartaie”, pentru ca atunci cand musti din ea, chiar asta se intampla!
Este neobisnuita printre celelalte tipuri de branza pentru ca se topeste numai la temperaturi inalte, se caramelizeaza la suprafata si devine moale si catifelata. Este cu atat mai speciala cu cat exista retete de branza halloumi pentru micul dejun, pentru pranz, cina si chiar retete de gustari cu branza halloumi si fructe.
Lasa-l pe Chef Nicolai Tand sa te conduca intr-o experienta culinara deosebita. Urmareste reteta de branza halloumi cu legume si vezi cum poti prepara o masa delicioasa, usoara, perfecta pentru zilele de vara. Incinge gratarul si pune putin ulei de masline San Fabio, alege legume de sezon ca sparanghelul, morcovul sau gulia si nu uita sa prepari si un sos delicios. Sa nu te mai saturi si nu alta!
Vezi indicatiile complete, aici: https://www.penny.ro/penny-corner/ret...
Pentru mai multa inspiratie in bucatarie, urmareste-ne pe:
Site: https://www.penny.ro/penny-corner
Facebook: https://www.facebook.com/penny.ro
Instagram: https://www.instagram.com/pennymarket...
Si nu uita sa te abonezi la canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/user/pennymar...
Halloumi cu legume crocante | PENNY Market si Chef Nicolai Tand retete de mancare pentru o saptamana | |
57 Likes | 57 Dislikes |
10,740 views views | 13.6K followers |
Entertainment | Upload TimePublished on 20 Jun 2019 |
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét